איך לשכלל את המטבח בזול

רוצים להכניס קצת ריגוש למטבח שלכם? אולי מחפשים מתנה שימושית לחבר בשלן? ריכזנו עבורכם מגוון אביזרים וכלים למטבח, שיוכלו לשדרג את חווית הבישול והאפייה שלכם – במחירים נוחים ואטרקטיביים!

עולם כלי המטבח השתכלל פלאים בשנים האחרונות, כך שכל בשלן חובב יכול לשכלל את המטבח שלו ולהכין מגוון רחב יותר של מאכלים, בעזרת אביזרים ייחודיים, איכותיים וקלים לשימוש.

להלן טעימה קטנה מהמוצרים שאנו מציעים:

  • מכשיר ייחודי להכנת וופל בלגי כמו במסעדות, במחיר 199.90 ₪.
  • מחבת שיש להכנת קרפ צרפתי, במחיר 239 ₪.
  • מחבת ייעודית להכנת שקשוקה, במחיר 129 ₪ לגודל של 20 ס"מ, או 149 ₪ לגודל של 24 ס"מ.
  • משטח צליה לגריל פסים, במחיר 179.90 ₪.
  • מכשיר להכנת ארטיקים במיוחד לימי הקיץ, במחיר 20 ₪.
  • קוצץ ירקות מאסטר סלייס, במחיר 99.90 ₪.
  • תבניות להכנת סופלה ביתי, 4 יחידות במחיר 80 ₪.

בנוסף למוצרים ייחודיים אלו, אנו מציעים את כל כלי המטבח המוכרים שאף מטבח אינו שלם בלעדיהם – סירים, מחבתות, תבניות סיליקון, משטחי צליה ועוד.

מוצרים אלו יוכלו לשדרג את חווית האפייה והבישול שלכם, ומומלץ אף לשלב את הילדים בהליכי ההכנה – כפעילות מהנה ומגבשת למשפחה!

בונוס קטן עבורכם

כדי שתוכלו להתחיל את שכלול המטבח ברגל ימין, הוספנו עבורכם מתכון קל להכנה לסופלה שוקולד מפנק – שתוכלו להכין בעזרת תבניות הכנת הסופלה שלנו.

מתכון ל4 יחידות סופלה שוקולד:

מצרכים

  • 150 גרם שוקולד מריר.
    ● 150 גרם חמאה.
    ● 2 ביצים.
    ● 2 חלמונים.
    ● 60 גרם סוכר.
    ● 30 גרם קמח.

אופן ההכנה

  • יש להמיס את החמאה והשוקולד המריר בסיר קטן.
    ● יש לטרוף את הביצים בקערה, יחד עם החלמונים והסוכר, עד שמתקבלת תערובת אחידה ותפוחה מעט.
    ● יש להוסיף באיטיות לקערת הביצים את התערובת המומסת שבסיר הקטן. חשוב להקפיד לטרוף כל העת את הביצים שבקערה, כדי שהחום של השוקולד המומס לא יבשל את הביצים.
    ● יש להוסיף את הקמח ולערבב, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
    ● את התערובת יש למזוג לתבניות הכנת הסופלה שרכשתם.
    ● לאפות בתנור שחומם מראש, למשך כ- 9 דקות בטמפרטורה של 190 מעלות.
    ● להגיש, ניתן לבזוק אבקת סוכר מלמעלה כקישוט.

 

מהיום, הארוחות שלכם יכולות להפוך לאירוע של ממש, שכולל תהליך הכנה כיפי ומהיר. תוכלו לבחור בין מגוון אפשרויות – בין אם זה ופל בלגי או קרפים בימי שבת בבוקר, ארוחת בוקר ישראלית עם שקשוקה חריפה (או לא חריפה – זה כבר תלוי בכם), או ארטיקים לילדים לימי החופש הגדול. כל אחד, בכל גיל, יוכל למצוא מוצר שהוא יתחבר אליו.

בתאבון, ומחכים לראותכם בין לקוחותינו! כלי מטבח.

חלל מעוצב

מצאתם את מה שחיפשתם ? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
כתבות נוספות שעלולות לעניין אתכם
עשן
גריל
איך לתפעל מעשנת בשר?

תפעול של מעשנת בשר הוא קל ופשוט. במדריך זה נציג בפניכם את הטכניקה הטובה ביותר לצורך תפעול נכון של המערכת, וזאת בכדי שתהליך העישון יתבצע כהלכה.   תפעול מעשנת בשר

שיפודים
גריל
קייטרינג גריל על האש לאירועים

היום אירוע הפך להיות הפקה של ממש, לא משנה איזה סוג אירוע מתכננים, כל אחד רוצה שהאירוע שלו יהיה אירוע השנה עם הפקה מוצצת ומיוחדת. זה יכול להיות אמנים שמגיעים

גריל
כיצד בוחרים גריל גז?

החלטתם שאתם רוצים להתחדש עם גריל משוכלל השנה? תמיד אהבתם לעשות "על האש" עם כל החברים ובני המשפחה אך מעולם לא עשיתם את זה בצורה מספיק נוחה? אם כך, אין

ציור
גריל
כיצד לתחזק את גריל הגז?

אם גם אתם, כמו לא מעט אנשים אחרים, חושבים לרכוש גריל חדש, ברור מדוע עוברת לכם המחשבה על גריל גז. מדובר על גריל שלא במקרה כבש את העולם כולו, כי

תערובת לבשר
גריל
רטבים מומלצים לבשר

אתם אוהבים בשרים, מוצאים את עצמכם עושים "על האש" לא פעם אך הגעתם למסקנה שאתם רוצים לשדרג את כל החוויה הזאת? אם כך, כדאי שתדעו שהרבה פעמים הסוד, ומה שבאמת

גחלים בוערים
גריל
איך להדליק פחמים בקלות

כל מי שעושה על האש מידי פעם מכיר היטב את העניין הזה: אנחנו קונים את הבשרים הכי טובים שיש, כל החבר'ה כבר מגיעים אך אנחנו לא מצליחים להדליק את הפחמים.

בחירת מעשנת בשרים
גריל
בחירת מעשנת בשרים: המדריך המלא

כבר שנים שאתם המומחים של החבר'ה על המנגל, צולים לכולם בשרים ודגים, יודעים בדיוק כמה זמן צריך החציל כדי שיספוג את טעם הטחינה ואיך להפוך את הקבב בלי שיפול לתהום

בחירת גריל פחמים
גריל
בחירת גריל פחמים: המדריך המלא 

צליל הצריבה על המנגל והניחוח הממכר של הבשר מסוגלים לייצר תחושת רעב כבר מהשנייה הראשונה. ואין כמו לארח, לבלות בטבע, בחופשה, בפיקניק עם חברים או משפחה כשגריל הפחמים הוא הכוכב

בחירת גריל גז
גריל
בחירת גריל גז: המדריך המלא

בעולם שבו שולטים מוצרים מכאניים כמו מיקסר, בלנדר ומכונת הפסטה – אי אפשר להתעלם מהעובדה שגם בשר זקוק למנוחה נכונה על משטח צלייה מקצועי כדי להפיק טעם מדהים. עם כל