איך עושים על האש ברוח חזקה

הגיע הזמן להגיד בתיאבון? רגע לפני הסעודה הגדולה, יהיה חשוב לדעת כיצד BBQ ברוחות חזקות צריך להתבצע!

אנחנו מזמינים אתכם להיות הדוקטורים לבישול שאתם, לקבל מאיתנו בחינם מספר עצות על הספורט הלאומי, על האש, וכבר מעכשיו להכין את החצילים והסטייקים.

שאלת מיליון הסטייקים והחצילים: כיצד עושים על האש בחוף הים, או במקומות בהם ישנה רוח חזקה, כמו למשל על רכסי הרים? ובכן, זה לחלוטין תלוי באיזה ציוד אתם מסתייעים. בואו נגיד את זה ככה, אם אתם שוכרים מאווררים מחברת השכרת ציוד לאירועים, אתם יכולים לייצר אחלה אש בעזרת הבערה עם המאווררים, קצת שמן והרבה זהירות. בואו נדבר על "על האש", דרכים ליצור אש בטבע עם מינימום אמצעים וכל מה שצריך לדעת בעניין.

 

כל ציוד הקמפינג ועל האש שצריך בכדי למלא את הבטן

בין אם אתם עושים על האש במקום כזה או אחר, קודם כל כדאי שיהיה לכם את כל הציוד הנכון עבור מחנאות בחוץ, שזה נקרא גם קמפינג. אתם יכולים לשכור או לרכוש מחברת מאסטר סייל גנרטורים ומאווררים, מיזוג נייד ופטריות חימום, כל מה שתצטרכו בכדי לוודא שיהיה לכם אחלה של יום בחיק הטבע.

בואו נגיד את זה אפילו יותר מדויק, בחברת מאסטר סייל אתם תמצאו את כל הציוד שיעשה לכם חשק לצאת החוצה מהבית ולהבעיר כמה גחלים. כאן תוכלו לסקור את הסוגים השונים של ציוד מומלץ לאירועי שטח, רק אל תשכחו להגיד שאנחנו שלחנו אתכם – https://master-sale.co.il .

 

כיצד מבעירים אש עם אמצעים מינימליים ברוח חזקה?

ואם כבר הזכרנו גחלים, בואו תלמדו כלל אצבע – מעט שמן בישול רגיל, מעט נייר טואלט, ערימה של גחלים ויש לכם אחלה אש. אם אתם בחיק הטבע ללא אמצעי הבערה מפוארים, אתם יכולים להבעיר אש בעזרת ממש מעט שמן, אותו אתם תספיגו בקבוצות-קבוצות של ניירות טואלט.

במקביל, את הגחלים אתם תבדר בערמות-ערמות, כאשר באמצע כל ערימה אתם תחדירו נייר טואלט ספוג במעט שמן בישול (קנולה רגיל זה בסדר). כעת, כל מה שאתם צריכים זה מצת-קליפר שניתן לרכוש בכל קיוסק, או סתם גפרורים שכבר לא ממש מוכרים בימינו בפיצוציות.

 

מה לאחר שסידרנו ערמות של גחלים עם נייר ספוג שמן במרכזן?

הדליקו את נייר הטואלט, תנו לו לבעור ולאט לאט תראו שהאש מגיע לגחלים עצמם. עכשיו, לגבי הרוח החזקה, דעו לכם שרוח היא גורם מבעיר מרכזי ב-על האש. אתם מוזמנים ליצור מעין מחיצה בין המנגל לרוח בעזרת "קירות" קטנים של קרטונים. זה יוביל לכך שהרוח תילכד בין "קירות" המנגל שעשויים מקרטונים, מה שייצור מערבולות רוח חיוביות להבערת הגחלים. בהצלחה ובתאבון, אל תשכחו לאסוף אחריכם את כל הפסולת שנשארת!

 

גריל גז

מצאתם את מה שחיפשתם ? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
כתבות נוספות שעלולות לעניין אתכם
עשן
גריל
איך לתפעל מעשנת בשר?

תפעול של מעשנת בשר הוא קל ופשוט. במדריך זה נציג בפניכם את הטכניקה הטובה ביותר לצורך תפעול נכון של המערכת, וזאת בכדי שתהליך העישון יתבצע כהלכה.   תפעול מעשנת בשר

שיפודים
גריל
קייטרינג גריל על האש לאירועים

היום אירוע הפך להיות הפקה של ממש, לא משנה איזה סוג אירוע מתכננים, כל אחד רוצה שהאירוע שלו יהיה אירוע השנה עם הפקה מוצצת ומיוחדת. זה יכול להיות אמנים שמגיעים

גריל
כיצד בוחרים גריל גז?

החלטתם שאתם רוצים להתחדש עם גריל משוכלל השנה? תמיד אהבתם לעשות "על האש" עם כל החברים ובני המשפחה אך מעולם לא עשיתם את זה בצורה מספיק נוחה? אם כך, אין

ציור
גריל
כיצד לתחזק את גריל הגז?

אם גם אתם, כמו לא מעט אנשים אחרים, חושבים לרכוש גריל חדש, ברור מדוע עוברת לכם המחשבה על גריל גז. מדובר על גריל שלא במקרה כבש את העולם כולו, כי

תערובת לבשר
גריל
רטבים מומלצים לבשר

אתם אוהבים בשרים, מוצאים את עצמכם עושים "על האש" לא פעם אך הגעתם למסקנה שאתם רוצים לשדרג את כל החוויה הזאת? אם כך, כדאי שתדעו שהרבה פעמים הסוד, ומה שבאמת

גחלים בוערים
גריל
איך להדליק פחמים בקלות

כל מי שעושה על האש מידי פעם מכיר היטב את העניין הזה: אנחנו קונים את הבשרים הכי טובים שיש, כל החבר'ה כבר מגיעים אך אנחנו לא מצליחים להדליק את הפחמים.

בחירת מעשנת בשרים
גריל
בחירת מעשנת בשרים: המדריך המלא

כבר שנים שאתם המומחים של החבר'ה על המנגל, צולים לכולם בשרים ודגים, יודעים בדיוק כמה זמן צריך החציל כדי שיספוג את טעם הטחינה ואיך להפוך את הקבב בלי שיפול לתהום

בחירת גריל פחמים
גריל
בחירת גריל פחמים: המדריך המלא 

צליל הצריבה על המנגל והניחוח הממכר של הבשר מסוגלים לייצר תחושת רעב כבר מהשנייה הראשונה. ואין כמו לארח, לבלות בטבע, בחופשה, בפיקניק עם חברים או משפחה כשגריל הפחמים הוא הכוכב

בחירת גריל גז
גריל
בחירת גריל גז: המדריך המלא

בעולם שבו שולטים מוצרים מכאניים כמו מיקסר, בלנדר ומכונת הפסטה – אי אפשר להתעלם מהעובדה שגם בשר זקוק למנוחה נכונה על משטח צלייה מקצועי כדי להפיק טעם מדהים. עם כל